Stemmen

De verkiezing voor Kunst Oprapen in Stichtse Vecht vindt plaats van 5 t/m 25 juni 2021.
Te zijner tijd vindt u hieronder alle ingezonden kunstwerken waar u op kunt stemmen. Het stemformulier staat onderaan de pagina.

Justin ter Aa, ook wel Just-In genoemd
Rob Chevallier,  
Justin ter Aa, ook wel Just-In genoemd - i.s.m. groep 8 School met de Bijbel Nieuwer Ter Aa

Woonplaats:
Velp
Materiaal:
Op 1 gevulde plastic zak na, alle materialen die door de kinderen ingezameld zijn. Voornamelijk plastic zakken, plastic snoeppapiertjes, plastic flesjes, piepschuim, plastic handschoenen, afzetlint, enkele kleine voorwerpen, 3 blikjes, een mondkapje en als basis een reflectorpaal. Niet gebruikt: wat plastic afval (zoals zakjes, blikken, bloempotjes, schalen etc), een teenslipper, een paar stoffen handschoenen en wat natuurlijk materiaal (hout). Op mijn verzoek hebben de kinderen kleine persoonlijke spullen van thuis meegebracht. Die voorwerpen zijn in het kunstwerk verwerkt. de meeste hangen als zakjes op het lichaam. Een bal heb ik gebruikt voor de broekzakken. Toegevoegd: hout voor de sokkel, twee barbecue pennen (uit de kringloopwinkel) om de armen te bevestigen. Verder een aantal schroeven en de inhoud van 2 tubes plastic lijm.
Afmetingen:
Lengte: 1 meter 25. Breedte: 45 cm (vooraanzicht). Diepte: 55 cm (zijaanzicht).

Bij de Olympische spelen en bij veel grote sporttoernooien is er een mascotte. Maar voor het inzamelen van afval is die er niet. Nu wel: nu is Justin er.
Justin heeft allerlei kenmerken van de gedreven afvalinzamelaar. Hij (maar, het kan ook gewoon een zij zijn) heeft een rugzak en aan zijn lichaam hangen ook zakjes waarin hij spullen kan opbergen. Hij heeft extra grote broekzakken, waar je snel klein afval in kunt doen. En op zijn shirt kan hij allemaal papiertjes plakken. Of is het een speciaal t-shirt, bedrukt met allerlei merken? Justin is in ieder geval zowel een Kanjer als een Snelle Jelle. En z’n korte broek is gemaakt van chips zakken.

07 Justin ter Aa - 28 mei
Justin ter Aa, ook wel Just-In genoemd